Hoppa till sidans innehåll

Basketbloggar


För den basketintresserade så har OBBK sammanställt lite olika basketbloggar nedan. Dessa bloggar handlar med om Svensk Basket:

1 nsd Basket är stort i Luleå vilket märks i deras lokaltidnngar. Peter Lindvall Norrländska Socialdemokraten driver en ständigt uppdaterad blogg om basket både i Luleå men även i resten av Sverige.
 2 basketapa Som sagt, basket är stort i Luleå! Nästa blogg är skriven av en basketfan och är trots att den är yngst av bloggarna är så är den mycket läsvärd.
 3  bt Från Borås Tidning och basketprofilen Magnus Stråle (tidigare Svensk Baskettelevision kommer btbasketbloggen. Där kan man läsa om basket i allmänhet men Borås och Marbo basket i synnerhet.
 4 High & Low  Mathias Rutegård skriver för Uppsala Nya Tidning och det handlar mestadels om Basketligan herrar och främst med Uppsala anknytning.
 5 kuriren Luleås andra lokaltidning, Norrbottens Kuriren, har mer eller mindra upphört med uppdateringar men har skrivit mängder med kvalitativa inlägg tidigare. Vi tar med den i hopp om att den kommer tillbaka...
6 Zlatan Coach Zlatan Hadziresic som numera verkar i Uppsala har inte skrivit på ett tag men hans inlägg är läsvärda, speciellt för coacher eller spelare.

Saknar ni någon läsvärd basketblogg? Maila gärna This is a mailto link!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:39 Skribent: OBBK

Postadress:
Oskarshamns BBK - Basket
Box 197, Stengatan 21
57224 Oskarshamn

Besöksadress:
Oscarsgymnasiet, Stengatan 21
57228 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: +46704496567, +46704496567
E-post: This is a mailto link

Se all info