SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs New Body försäljning
OBBK erbjuder sedan flera år tillbaka försäljning av New Body vid två tillfällen per år. I samband med säsongsstart (=skolstart) i september och i samband med sportlovet. Varje New Body paket sälj för 150:- och förtjänsten per sålt paket är 37:-. Av dessa tillfaller 11:- (30%) OBBK och spelaren som säljer får 26 poäng (70%). Det går självklart bra att sälja bara för att stödja OBBK och då går alla 37:- till klubben.

Nästa försäljnings omgång för våren 2020 påbörjas under vecka 6 och avslutas onsdagen den 26 februari vecka 9 (veckan efter sportlovet). Observera att betalning för cuper till det lägre priset ska göras senast sista februari så vi kommer att publicera aktuellt poängsaldo torsdagen den 27 februari när OBBK har lagt beställningen.

Efter sista försäljningsdagen lägger OBBK som sagt beställningen och New Body paken brukar levereras veckan efter. Då kommer vi hålla kansliet öppet för att få ut alla paket till er och tillsammans med paketen får ni en faktura på 150:- för varje sålt paket som ska betalas till OBBK.

Ni läser mer om vårens New Body försäljning här.
 

 
Profilprodukter
OBBKs Samarbetspartners