SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs New Body försäljning

OBBK erbjuder sedan flera år tillbaka försäljning av New Body vid två tillfällen per år. I samband med säsongsstart (=skolstart) i september och i samband med sportlovet. Varje New Body paket säljs för 150:- eller 100:- och förtjänsten per sålt paket är 37:- respektive 27:-. Av dessa tillfaller 30% (11:- eller 8:-) OBBK och spelaren som säljer 70% i form av poäng (26 eller 19 poäng). Det går självklart bra att sälja bara för att stödja OBBK och då går alla 37:- eller 27:- till klubben.

 
Vi brukar erbjuda försäljning i samband med säsongsstart och runt sportlovet. Efter sista försäljningsdagen lägger OBBK som sagt beställningen och New Body paken brukar levereras veckan efter. Då kommer vi hålla kansliet öppet för att få ut alla paket till er och tillsammans med paketen får ni en faktura på 150:- för varje sålt paket som ska betalas till OBBK.
 
 
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2018 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2006) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners