SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

New Body försäljning våren 2022
Under vecka 10, 11, 12 och 13 erbjuder OBBK alla spelare möjligheten att sälja New Body.  Vi kommer under vecka 10 lägga ut kataloger i Vallhallas dambollsförråd och Åsas förråd samt det kommer även finnas kataloger på kansliet. Ni kan redan nu börja sälja via New Bodys hemsida. Det är helt frivilligt att sälja!
 
OBBK erbjuder sedan flera år tillbaka försäljning av New Body vid två tillfällen per år. I samband med säsongsstart (=skolstart) i september och i samband med sportlovet. Varje New Body paket säljs för 150:- eller 100:- och förtjänsten per sålt paket är 37:- respektive 27:-. Av dessa tillfaller 30% (11:- eller 8:-) OBBK och spelaren som säljer 70% i form av poäng (26 eller 19 poäng). Det går självklart bra att sälja bara för att stödja OBBK och då går alla 37:- eller 27:- till klubben. Ni kan läsa mer om OBBKs poängsystem här.
 
För att komma åt OBBKs säljshop hos New Body å ska ni logga in via följande länk:
 
 
Vi uppskattar verkligen om ni anger er SON/DOTTER SOM SÄLJARE och inte erat eget namn för då är det mycket enklare för oss att veta vilken spelare som ska få ta del av de intjänade poängen (vi kan inte namnen på alla föräldrar).
 
 
Datum
Säljstart: Måndagen den 7 mars
Säljstopp: Måndagen den 4 april
Leverans: Vecka 15 (Uppdateras på hemsidan)
Sista betalningsdag: Finns med på fakturan vid leveransen
 
Leverans

Paketen får ni hämta under vecka 16 på OBBKs kansli som ligger i Oscarsgymansiet (mitt emot matsalen). Vi kommer att maila ut datum och tid till er så snart vi vet när leverensen blir och även lägga ut det här på www.obbk.se.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2018 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2006) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners