SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Hjälp under Latitud

OBBK brukar traditionellt vara med som publikvärdar under Latitud 57 och sommaren 2022 är det den 8-9 juli (fredag + lördag). I år vill vi utöka vårt deltagande och närvaro i detta arrangemang.

Våra åtaganden är att bemanna nödutgångar, passa mixerbordet vid stora scenen mm. Vårt uppdrag pågår från ca 16:30 till ca 01:30.

 

Har ni möjlighet att vara med och hjälpa till ena kvällen, så bjuder vi er på biljett till den andra kvällen. Just nu är det först till kvarn som gäller, men vi siktar som sagt på att öka vårt deltagande i år, så vi räknar med att 1-2 personer/ungdomslag hjälper till.


Kravet för detta uppdrag är att du har fyllt 18 år och självklart är nykter under den kvällen du är publikvärd. Du anmäler dig här.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners