Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs Poängsystem
I OBBK är all försäljning frivillig men om ett lag eller spelare väljer att sälja så går 30% av intäkterna till klubben och 70% till laget eller spelaren i form av poäng. När en spelare hjälper till som funktionär under match, i sekretariatet eller som domare, så går ersättningen till spelaren (om en förälder hjälper till som funktionär går ersättningen till barnet/spelare). All ersättning till en spelare ges i poäng där varje poäng motsvarar en krona vid en OBBK-relaterad aktivitet, mer om detta längre ner.

Nedan följer en tabell över hur mycket poäng olika försäljning eller funktionärsuppdrag ger:
Hur mycket poäng ger försäljning och funktionärsuppdrag
Försäljning/aktivitet Till klubben Till laget Till spelaren
New Body 150:- paket 11 kr - 26 poäng
New Body 100:- paket 8 kr - 19 poäng
Kakor 6 kr 14 kr -
Domare Easy Basket - - 75 poäng
Sekretariat ungdomsmatch - - 40 poäng
Sekretariat seniormatch - - 50 poäng
De individuella poängen
All ersättning till en spelare bokförs som poäng i OBBKs poängssystem. Vid cuper, läger eller andra aktiviteter med OBBK anknytning så kan spelaren använda sina poäng för minska kostnaden för aktiviteten. Varje poäng motsvarar då en krona.

Poängen är individuella och om en spelare slutar tillfaller poäng klubben. Det går att överlåta poängen till famijemedlemmar såsom syskon som spelar i OBBK. Poäng som tjänas in under en säsong men inte används går att spara till nästkommande säsong, används inte poängen då tillfaller de klubben.
 
Profilprodukter
OBBKs Samarbetspartners