SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs New Body försäljning

OBBK erbjuder sedan flera år tillbaka försäljning av New Body vid två tillfällen per år. I samband med säsongsstart (=skolstart) i september/oktober och i samband med sportlovet.

 

OBBK erbjuder sedan flera år tillbaka försäljning av New Body vid två tillfällen per år. I samband med säsongsstart (=skolstart) i september/oktober och i samband med sportlovet. För varje sålt New Body paket går 30% av intäkterna till OBBK och 70% till spelaren som säljer i form av poäng. Det går självklart bra att sälja bara för att stödja OBBK och all förtjänst till klubben. Ni kan läsa mer om OBBKs poängsystem här.
 
Försäljningspris Total förtjänst Förtjänst till spelaren Förtjänst till OBBK
120:- 30:- 21:- 9:-
150:- 37:- 26:- 11:-
180:- 45:- 32:- 13:-
200:- 50:- 35:- 15:-
220:- 55:- 39:- 16:-
250:- 63:- 44:- 19:-
400:- 100:- 70:- 30:-
 
För att komma åt OBBKs säljshop hos New Body å ska ni logga in via följande länk:
 
 
Vi uppskattar verkligen om ni anger er SON/DOTTER SOM SÄLJARE och INTE ert eget namn för då är det mycket enklare för oss att veta vilken spelare som ska få ta del av de intjänade poängen (vi kan inte namnen på alla föräldrar).
Datum
Säljstart: Fredagen den 9 februari
Säljstopp: Söndagen den 3 mars
Leverans: Vecka 10 eller 11 (Uppdateras på hemsidan)
Sista betalningsdag: Finns med på fakturan vid leveransen
Leverans

Paketen får ni hämta under vecka 10 eller 11 på OBBKs kansli som ligger i Oscarsgymansiet (mitt emot matsalen). Vi kommer att maila ut datum och tid till er så snart vi vet när leverensen blir och även lägga ut det här på www.obbk.se.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners