SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs Poängsystem
I OBBK är all försäljning frivillig men om ett lag eller spelare väljer att sälja så går 30% av intäkterna till klubben och 70% till laget eller spelaren i form av poäng. När en spelare hjälper till som funktionär under match, i sekretariatet eller som domare, så går ersättningen till spelaren (om en förälder hjälper till som funktionär går ersättningen till barnet/spelare). All ersättning till en spelare ges i poäng där varje poäng motsvarar en krona vid en OBBK-relaterad aktivitet, mer om detta längre ner.

Nedan följer en tabell över hur mycket poäng olika försäljning eller funktionärsuppdrag ger:
Hur mycket poäng ger försäljning och funktionärsuppdrag
Försäljning/aktivitet Till klubben Till laget Till spelaren
New Body 150:- paket 11 kr - 26 poäng
New Body 100:- paket 8 kr - 19 poäng
Kakor 6 kr 14 kr -
Domare Easy Basket U13 och U14 (4 perioder) - - 75 poäng
Domare Easy Basket U12 och U11 (6 perioder) - - 100 poäng
Sekretariat ungdomsmatch - - 40 poäng
Sekretariat seniormatch - - 50 poäng
De individuella poängen
All ersättning till en spelare bokförs som poäng i OBBKs poängssystem. Vid cuper, läger eller andra aktiviteter med OBBK anknytning så kan spelaren använda sina poäng för minska kostnaden för aktiviteten. Varje poäng motsvarar då en krona.

Poängen är individuella och om en spelare slutar tillfaller poäng klubben. Det går att överlåta poängen till famijemedlemmar såsom syskon som spelar i OBBK. Poäng som tjänas in under en säsong men inte används går att spara till nästkommande säsong, används inte poängen då tillfaller de klubben.
OBBK-relaterad aktivitet

Poängsystemet är till för att de som hjälper till i klubben eller säljer t ex New Body kan delta billigare på OBBK-relaterade aktiviteter. En OBBK-relaterad aktivitet är t ex Cuper som vi åker på med våra lag, Skill Camp eller Basketskolan som arrangeras varje säsong.

 

Exempel på ICKE OBBK-relaterade aktiviteter är medlems- och lagavgifter, basketläger där OBBK inte är arrangör eller medarrangör. Har du det tufft ekonomiskt kan du söka pengar ifrån OBBKs Hjälpfond och få avgiften reducerad eller tom helt betald.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners