SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Oskarshamn Easter Tournament
2023-01-31 14:53

Välkommen att fira påsken i Oskarshamn där vi bjuder in till basketcup för flickor och pojkar födda 2010 och 2011 samt för parasport. Läs mer på https://oskarshamnseastertournament.cups.nu/.

Julavslutning
2022-12-14 22:30

För alla "äldre" lag (födda 2011 och tidigare) bjuder OBBK in till gemensam julavsluting i Oscarsgymansiets A-hall onsdgen den 21 december kl. 18:30 - 20:30. Välkomna!

Drills 4 Skills under jullovet
2022-12-12 08:25

Passa på att träna extra under jullovet när OBBK bjuder in till Drills 4 Skills och Open Gym under julledigheten i Vallhalla. Du hittar alla tider här.

Lördagens herrlagsmatch inställd
2022-12-09 14:56

Herrlagsmatchen mellan OBBK och Växjö Ravens som skulle spelas lördagen den 10 december kl. 17:00 i Oskarshamn är inställd. Den kommer att spelas vid ett senare datum som vi ber att få återkomma om.

Insyn i amerikansk proffsidrott
2022-10-26 09:13
Mike Wilhelm ifrån Chicago Bulls gästar Oskarshamn

Oskarshamns Basketbollklubb bjuder in till föreläsning av Mike Wilhelm om hur det är att arbeta inom den amerikanske proffsidrotten.

Mike iobbar som talangscout för ChicagoBUIIs där han även varit assisterande coach under 18(!) säsonger. Han har dessutom iobbat som assisterande coach i Cleveland Cavaliers och Denver Nuggets i NBA samt i Womens NBA.

 

Under sina år har han jobbat med några av basketvärldens absolut främsta och kändaste spelare och har en unik insyn i denna verksamhet.

 

Karriären böriade som ung proffsspelare för Sundsvall Dragons där även coachkarriären inleddes innan den tog fart i hemlandet USA. Mike gillar och saknar Sverige och ser fram emot att få komma tillbaka och bla föreläsa här i Oskarshamn.

 

Ni ges möjlighet att både skicka in frågor i förväg samt ställa frågor i samband med föreläsning som modereras av Magnus Franzén ifrån Attraktiva Oskarshamn.

 

Datum: Onsdagen den 2 November Plats: Hotell Post, Oskarshamn
Språk: Föreläsningen är på engelska
Tid: Föreläsningen böriar kl. 18:00 och vi avslutar ca kl. 19:30.


Målgruppen för föreläsningen är idrottsintresserade som vill få insyn i den amerikanska proffsidrotten och anekdoter ifrån hur det är att iobba med några av världens främsta idrottsatleter.


Kallelse: Meilas till samtliga deltagare innan träffen.

 

Anmäl dig här senast 31/10

Skill Camp på höstlovet
2022-10-13 08:20

Anmälningen till årets Skill Camp på höstlovet är nu äntligen öppen. Anledningen att vi väntat är att vi avvaktat en STOR nyhet för i år som nu är klar. Under lägrets första dag gästas vi av Mike Wilhelm som jobbat i NBA och WNBA i 30 år, bla 18 säsonger som assisternade coach i Chicago Bulls!

 

Ni hittar allt ni behöver om Skill Camp här. Så in och anmäl dig, antalet platser är begränsat!

Följ OBBK på Facebook
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2019 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2007) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners