SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBKs Profilkläder
Då några av våra "vanliga" kläder och väskor har utgått hos våra leverantörer har vi sett över och delvis gjort om OBBKs utbud av profilkläder. Vi har dessutom uppdaterat våra priser som har varit oförändrade de senast fem åren. I alla priser ingår tryck av klubblogga och namn på ryggen, byxbenen eller väskan och inga kostnader till kommer.

Ni kan se vårt sortiment och storlekar här.

Beställning sker genom att skriva ut vår beställningslapp som ni hittar här eller fota/skärmdumpa den via en dator och fylla i. Ni kan antingen lämna blanketten i den gröna brevlådan utanför OBBKs kansli i Oscarsgymnasiet (mitt emot matsalen) eller maila den till kansli@obbk.se

Vi trycker kläderna när betalningen är gjord till OBBKs bankgiro 934-1470.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/06 10:20 
Hem, 21/06 07:46 
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2018 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2006) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners