SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Banana Basketball Camp
Summercamp 8-14 augusti 2022
Den 8 - 14 augusti kommer KFUM Central Basket till Oskarshamn för sitt Banana Basketball Camp för trettonde året i rad. Alla intresserade OBBKs spelare har möjlighet att vara med till reducerat pris.
 
Besök av utländska coacher och en massa andra överraskningar är under planering inför tioårs jubileet! Campen börjar kl. 14:00 måndagen den 8 augusti och slutar söndagen 14 efter lunch. Det är 2-3 träningar per dag samt spel i olika former på kvällarna men kanske även saker som spökrunda, lägerdricka, femkamp och massor med annat kul.
 
Läs mer om lägret på KFUM Centrals hemsida:
 
 
OBBK spelare kan delta till reducerat pris mot att era föräldrar (eller äldre syskon) hjälper till under campen med diverse sysslor enligt överenskommelse.
Tider för Summercamp

KFUM Central anländer med fyra bussar runt 14:00 på måndagen den 8 augusti och åker igen runt lunchtid på söndagen den 14 augusti. För er "Oskarshamnare" som bor på lägret så är det bra om ni kommer och blir hämtade dessa tider.

 

För er som bor hemma så gäller samma start och sluttider för lägret. Sen varje dag så är det kvällsmat 19:30 - 21:00 (de yngre äter först) och frukost 7:40 - 9:35 (här kommer tiderna variera under veckan).

 

- För er som har valt alternativet där frukost och kvällsmat ingår så får ni hämta och lämna er barn efter kvällsmaten respektive före frukosten.

- För er som inte har valt frukost/kvällsmats alternativet så hämtar ni före kvällsmaten och lämnar efter frukosten.

 

Frukosten, liksom lunch och middag, är indelade i tre "sittningar" för att minska trängseln och vi återkommer längre fram när respektive grupp äter frukost här på hemsidan.

OBBK-spelare kan välja mellan tre alternativ
1) 2 000:- Alla träningar och aktiviteter, frukost, lunch, middag och kvällsmat varje dag samt boende på hårt underlag i Oscargymnasiet (ingen hjälp krävs).
 
2) 1 200:- Alla träningar och aktiviteter, frukost, lunch, middag och kvällsmat varje dag samt boende på hårt underlag i Oscargymnasiet (hjälp enligt överenskommelse krävs).
 
3) 900:- Alla träningar och aktiviteter, lunch och middag varje dag men boende hemma (hjälp enligt överenskommelse krävs).
Anmälan senast måndag 11 juli

Anmälan görs till OBBK via Google formuläret här och betalning sker på bankgiro 934-1470 senast måndagen den 11 juli.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2019 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2007) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners