SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Basketfestivalen 8-12 maj 2024
För OBBK’s äldre ungdomslag åker vi traditionsenligt till Basketfestivalen i Göteborg. Detta brukar bli en spännande cuphelg med både basket och umgänge i Göteborg.
Det är alltså dags att ta ställning både som spelare och förälder om man vill och kan deltaga eller ej. Datumet som gäller är 8 maj – 12 maj. (Vi reser på onsdagen kl. 13:00 och matcherna börjar på torsdagen).
Kostnad och vad ingår?
I år kommer OBBK stå för resekostnaden då det finns ekonomiskt utrymme för detta i budgeten. Detta medför att kostnaden kommer bli 2 200:- per spelare om du anmäler dig före 15 mars (efter det kostar det 2 400:- per spelare) och betalas till OBBKs bankgiro 934-1470. Det som ingår är;
 • Resan t.o.r. Göteborg med buss
 • Anmälningsavgift
 • Cupkort, vilket inkluderar inkvartering i skolsal (alltså golvförläggning) samt 4 frukostar, 3 luncher & 3 middagar.
 • Göteborgskortet vilket ger fria resor med lokaltrafiken i Göteborg
 • Rabatterat paket till Liseberg och en hel del andra sevärdheter. 
Varje lag får spela MINST 4 matcher. Självklart blir det fler om man går långt i slutspelet.
Det tillkommer därutöver fickpengar till bl.a. något att äta på onsdagskvällen samt så brukar det bli ett besök på Liseberg m.m.
Ni kan själva läsa mer om cupen på basketballfestival.se


Anmälan görs till ditt lags coach.
Vuxna och föräldrar
För att ett lag ska få åka krävs det också att två vuxna följer med respektive lag (beroende på coachens ålder 2 vuxna/lag, 1 vuxen/lag+1 coach/lag eller 2 coacher/lag).
Två coacher åker och eventuella ”obligatoriska” vuxna föräldrar åker gratis. Skulle det visa sig att fler föräldrar än de obligatoriska vill följa med går detta bra till en kostnad av 2 200:- då ingår resan, golvförläggning och alla måltider.
Anmälan om deltagande i cupen ska göras senast den 28 februari för det lägre priset. Ju fler lag desto roligare så missa inte denna basketupplevelse!
Anmälningstalong finns här i menyn och görs senast 28 februari!
Frågor? Tala med er coach eller vårt kanslis via e-post: kansli@obbk.se
Betalning av 2 200:- sker därefter senast 15 mars till BG 934-1470, glöm inte ange spelarens/coachens/förälderns namn och lag.  Efter 15/3 kostar cupen 2 400:- per spelare.
 
Åka billigare?
För att finansiera detta finns det och har det funnits olika möjligheter för spelarna genom OBBK’s poängsystem.
 • Sälja New Body kläder. För varje sålt paket får spelaren 70% av förtjänsten i poäng. (nästa försäljningsomgång blir vecka 6-8).
 • Sitta i sekretariat på OBBK’s matcher vilket ger poäng enligt följande:
  • Ungdomsmatcher (4 x 10 minuter) 40 poäng
  • Seniormatcher (4 x 10 minuter) 50 poäng
 • Vara domare på Easy Basket vilket ger 75 poäng per match och under MVP-Ligan får man 100 poäng per timme.
Dessa poäng kan respektive spelare sedan helt enkelt dra av från kostnaden för cupen. Alla coacher har fått eller kommer få lista på spelarnas poäng.
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners