SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBK börjar med Bingolotto igen

Under många år på 90- och 00-talet var Bingolotto en av OBBKs största intäktskällor. I takt med att allt fler och fler föreningar sålde och kraven på föräldrarna att sälja lotter ökade så fasade OBBK ut denna försäljning.

 

Nu ska vi dock försöka igen men helt utan tvång på antal sålda lotter. Vi vill erbjuda alla som spelar Bingolotto och har hjärta för OBBK möjligheten att åter stödja klubben samtidigt som vi ser en chans att öka klubbens intäkter.

 

Vi som klubb har möjlighet att sälja lotter vid Willys och direkt till våra medlemmar men även prenumerationer där Folkspel automatiskt skickar ut lotter hem i brevlådan (vilket funkar i hela Sverige).

 

Vill du stödja OBBK genom att köpa en eller flera Bingolotter så besöka bingolotto.obbk.se och fyll i om du vill att vi kommer ut med lotter till dig eller hjälper dig med prenumerationen.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 14/01 17:14 
Hem, 04/01 11:23 
Hem, 04/01 11:21 
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners