SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

OBBK Stars

OBBK Stars som vänder sig till ungdomar och vuxna med någon form av funktionsvariation och går på högstadiet eller är äldre.

 

Laget kommer att träna på tisdagar kl. 19:00-20:30 i Åsa och du är självklart välkommen dit! Kan du inte komma på de första träningarna går det bra att komma senare!

 

Coach för laget är Devla Delkic Tfn 070-304 21 48 som tidigare spelat i OBBKs damlag. Det enda du behöver ha med dig är vanliga träningskläder och gärna en fylld vattenflaska.

 

Det är gratis att prova på fem gånger och sen  kostar det 250:- för en säsong. Anmäl ditt intresse här och vill du veta mer når  du OBBK via e-post: kansli@obbk.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners