SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Nytt lag i OBBK

OBBK vill med glädje presentera att vi from måndagen den 4 oktober kommer att starta ett helt nytt basketlag: OBBK Stars som vänder sig till ungdomar och vuxna med någon form av funktionsvariation och går på högstadiet eller är äldre.

 

Laget kommer att träna på måndagar kl. 17:00-18:15 i Oscarsgymnasiets B-hall och du är självklart välkommen dit! Kan du inte komma på de första träningarna går det bra att komma senare!

 

Coach för laget är Alva Jisvik Tfn 070-590 34 52 som tidigare spelat i OBBKs damlag. Det enda du behöver ha med dig är vanliga träningskläder och gärna en fylld vattenflaska.

 

Det är gratis att prova på fem gånger och sen  kostar det 200:- för en säsong och då ingår  en snygg OBBK t-shirt! Anmäl ditt intresse här och vill du veta mer når  du OBBK via e-post: kansli@obbk.se

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 18/02 10:47 
Hem, 18/02 10:43 
Hem, 14/12 22:30 
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2019 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2007) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners