SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Inbjudan
 
Anmälan

Anmälan gör via ett Google Formulär som du hittar här. Anmälan ska göras senast fredagen den 9 juni.

Basketskolan

Då var det äntligen dags igen! Oskarshamns Kommun och Oskarshamns Basketbollklubb bjuder in dig som går i årskurs 2 till 5 till årets Basketskola. Under första veckan på sommarlovet arrangerar vi sedan 1996 vår populära sommarskola. Vi kommer att hålla till utomhus vid Kristinebergskolan
 den 20-23 juni (måndag—torsdag).

Kostnad och vad ingår

För endast 200:- får du vara med och spela basket i 4 dagar. Mellanmål med dricka ingår varje dag, dessutom får du en basketboll, t-shirt och vattenflaska! Basketskolan vänder sig till alla killar och tjejer i Oskarshamns kommun som går i åk 2-5. Betalning sker till Bankgiro 934-1470 eller Swish 123 536 78 59 (OBBK), ange förnamn, efternamn och klass på barnet som ska vara med.

Sista anmälningsdatum är fredagen den 3 Juni.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners