SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Försäljning
I OBBK är alla försäljning av t ex New Body, Kakor, Kryddor, Lotter o.s.v. helt frivillig för våra medlemmar.
Om en spelare eller ett lag väljer att sälja så går i gengäld 30% av förtjänsten till OBBK och 70% till laget eller den individuelle spelaren i form av poäng.

OBBK vill att våra medlemmar ska vara medvetna om att en förening har gemensamma kostnader som t.ex. hallhyra, kansli, matchdräkter, bollar med mera. Därför går 30% av intäkterna till klubben.

Utöver klubbkänsla vill vi även premiera laganda. Alla spelare i ett lag har olika ekonomiska förutsättningar men även olika möjligheter att sälja saker. Därför går oftast 70% av förtjänsten till laget. Vid försäljning av New Body går 30% till klubben och 70% till den individuelle spelaren i form av poäng, vid all annan försäljning går 30% till klubben och 70% till laget spelare tillhör.

Vidare ger OBBK inte ut några pengar utan vi har ett poängsystem som kan användas vid t ex Cuper, läger eller andra aktiviteter med OBBK anknytning. Läs mer om poängsystemet här.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners