SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Information om Skill Camp 2022
OBBK arrangerar vårt populära Skill Camp den 3 - 5 november 2022, dvs torsdag, fredag och lördag på höstlovet för årskurs 3-9. I år kostar lägret för OBBKs spelare endast 500:-* inkl. frukost, lunch, middag, kvällsmat, övernattning, träning och spel samt en t-shirt (för spelare ifrån andra klubbar är avgiften 700:-, blir lägret fullt prioriteras medlemmar i OBBK i första hand men antalet platser kan även komma att utökas).
 
* Är du medlem i OBBK men har det tufft ekonomisk, sök reducerad avgift via OBBKs hjälpfond.
 
Alla spelare i årskurs 3-9 är välkomna att delta på basketlägret i Oscarsgymnasiet med tre dagars träning, spel och roliga aktiviteter samt övernattning (eller hemmaboende för de yngre). Sista anmälan är fredagen den 28 oktober. Ni kan se vilka som har anmält sig här.
 
Under lägrets första dag gästas vi av Mike Wilhelm som jobbat i NBA och WNBA i 30 år, bla 18 säsonger som assisternade coach i Chicago Bulls!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 18/02 10:47 
Hem, 18/02 10:43 
Hem, 14/12 22:30 
 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2019 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2007) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners