SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Med anledning av Covid 19

Vi följer såklart Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer med anledning av Covid 19.


Till att börja med så vill vi förtydliga att för att kunna genomför ett läger som Skill Camp är en viktig del att vi INTE tillåter publik. Så här står det på Riksidrottsförbundets (RF) hemsidan (RF har tagit fram dessa riktlinjer tillsammans med FHM):


”En idrottstävling som genomförs på en tydligt avgränsad arena och utan publik är inte en offentlig tillställning. Därmed gäller inte förbudet för offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare för dessa tävlingar. Däremot måste tävlingen genomföras i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer.”


Vi anpassar lägret på flera sätt, bla så halverar vi antalet personer som bor i varje klassrum, vi tvättar händer före och efter alla träningar, ”spritar” bollar, använder inte västar som lånas mellan olika spelare, glesar ut avstånden i matsalen mellan olika grupper och äter i två omgångar, minskar antalet på våra ”stora” samlingar.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners