SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Oskarshamns Basketbollklubb

Gotlandsutbytet 3-5 maj 2024

Helgen den 3 - 5 maj arrangerar OBBK och Visby BBK vårt årliga Gotlandsutbyte. Vi reser från färjeterminalen senast 19:00 på fredagen den 3 maj och kommer åter till Oskarshamn söndagen den 5 maj kl. 19:15. Boende sker på hårt underlag i gymnastiksal/klassrum och måltider ingår from frukost på lördagen till middag på söndagen. 

Kostnad och vad ingår?

Kostnaden kommer bli 1 200:-* per spelare och extra vuxna** betalas till OBBKs bankgiro 934-1470. Det som ingår är:

 

  • Resan t.o.r.till Visby med färja
  • Boende på hårt underlag i gymnastiskal
  • Halltid för matcher med domare och sekretariet
  • Frukost, lunch, middag och kvällsmat på lördagen
  • Frukost, lunch och middag/matsäck till söndagen

Det tillkommer därutöver matsäck eller fickpengar till något att äta på fredagskvällen (vi rekomenderar att alla äter middag före avresan).

 

* Spelare som intjänade poäng betalar i första hand med dessa och de dras automatiskt. Ni kan se vad var och en ska betala här (där det står Bet så har vi antingen kunna dra intjänade poäng för hela kostanden eller så är avgiften betald till OBBKs bankgiro).

 

** Till varje lag åker två vuxna ledare/coacher med utan kostnad, extra vuxna betalar 1 200:- för att följa med.

 
Börja spela basket
OBBK har basketlag för alla barn och ungdomar födda 2020 och äldre. Ända upp till årskurs nio (födda 2008) tar vi mot ALLA som är intresserad av att spela basket, oavsett om du är nybörjare eller har spelat basket tidigare. Klicka här för anmälan eller här för aktuella träningstider.
OBBKs Samarbetspartners